Inbjudan till mingel om affärsängel- och 
entreprenörskap

​Änglar och passion!

Varmt välkomna på ett mingel den 27:e januari om affärsängel- och entreprenörskap, i SEB:s inspirerande Experience Center på Stureplan 2. Vi kommer att prata om personliga val och hur det kommer sig att man väljer att satsa på sin passion, att verka som affärsängel och entreprenör? Varför börjar man? Hur börjar man? Vad finns det för möjligheter i Stockholm? Vad bör man tänka på? Vad kan vara bra att ha med sig i bagaget? 

AddressMåndag 27 jan 2020
Kl 17.00 – 19.00
LocationSEB Experience Center Stureplan 2
Contactexperience.stureplan@seb.se
Svara här
Tacka nej här
Antalet platser är begränsat.
På plats för att ge konkreta tips och dela med sig av sina personliga erfarenheter finns affärsänglarna och mångsysslarna; 
- Eva Lunderquist. Eva är partner i Stockholms Affärsänglar, Keiretsu Forum Nordics och Balders Hage Kapital. 
- Mats Schultze. Mats är ängel, rådgivare och bolagsbyggare med passion för utveckling. 

Entreprenörsdimensionen representeras av varumärkena PassionForColors och BIT of Sweden. PassionForColors erbjuder ett unikt sortiment av tidlösa, kvinnliga plagg i kvalitativa, färgstarka material. Ni möter även Anne Wolf, delägare i BIT of Sweden. Anne har sin bakgrund i bank & finans inom området för Talent Management och Ledarutveckling. 

www.keiretsuforumnordics.com @keiretsuforumnordics
www.passionforcolors.com  @passionforcolorsofficial
www.bitofsweden.com  @bitofsweden 
www.orang.se  @orangmanagement
Det här meddelandet kommer från oss på SEB och är skickat genom vår partner Evitbe. Om du inte vill ta emot fler utskick om det här evenemanget klickar du på länken nedan. Detta påverkar inga andra utskick från oss. Ändra mina uppgifter.

Personuppgifter som du lämnar kommer att sparas, behandlas och skyddas enligt vår integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy.

© 2019 Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ). SEB:s contract partner is Evitbe
Untitled Page